- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 21 Section 6 条件句和混合条件句
用所给动词的适当形式填空
1.If I________(be) you,I________(go) to see the film Lost on Journey.
答案: were;would go
2.If you______________(work) hard last year,you__________________(pass) the
test.
答案: had worked;would have passed
3.If she______________________(come)tomorrow,I________________(ask)her for
help.
答案: should come/came/were to come;would ask
4.Sorry,I am too busy now,if I________(have) time,I would certainly go for
an outing with you.
答案: had
5 .If I____________________(not make) a preparation for my experiment this
mornin ,I would have gone to see the film with you last night.
答案: were not to make
6.If we hadn’t made adequate preparations,we__________________________(not
dare) to do the experiment next week.
答案: shouldn’t dare
7.If he ____________________(listen) to me,he would not be in such trouble now.
答案: had listened
8.If you had not studied the problem carefully,you____________________(find)
difficulty now.
答案: would find
9.Maybe if I____________________(study)science,and not literature then,Iwould
be able to give you more help.
答案: had studied
10 . He hesitated for a moment before kickin the ball , otherwise , he
__________________(score) a goal.
答案: would have scored
11.__________________(be) I you,I would stay at home on such a te ible night.
答案: Were
12.I__________________(return)the book lastweek,but Iwas so busy that I forgot
to do so.
答案: should have returned
13.—Pity you missed the lecture on nuclear pollution.
—I__________________(attend) it,but I was busy preparing fo a job interview.
答案: would have attended
14.If it________________(rain) last night,the ground would be wet now.
答案: had rained
15.Ifwe shouldn’thave an exam this afternoon,I______________(go) shopping
now.
答案: would go
原创力文档


文档评论(0)