2018年辽宁省大连市高考模拟试题英语(二).docxVIP

  • 3
  • 0
  • 约1.83万字
  • 约 12页
  • 2023-08-04 发布于上海
  • 举报

2018年辽宁省大连市高考模拟试题英语(二).docx

2018 年辽宁省大连市高考模拟试题英语(二) 第一部分 阅读理解(满分 40 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 A Steve was waiting for the girl whose heart he knew but whose face he didn ’t﹣the girl with a rose. She was his pen pal (笔友). She had helped him a lot both in study and life. They planned their first meeting for 7p.m. at Grand Central Station in New York. You’ll recognize me, she wrote, by the red rose I’ll be wearing on my coat. So at 7p.m. he was in the station looking for the girl with a red rose. A young woman was coming towards him. She was wearing a green coat and was everything that he hoped Miss Maynell would be. But there was no red rose. Then a plain﹣looking (相貌平平)woman walked past. She was well past 40 years old. On her coat there was a red rose. He did not hesitate. I’m Steve Blanchard, and you must be Miss Maynell. I am so glad you could meet me. May I take you to dinner? he asked. A kind smile appeared on the woman ’s face. I don ’t know what this is about , son, she answered. But the young lady in the green coat who just went by begged me to wear this rose on my coat. She said if you asked me out to dinner , I should tell you that she is waiting for you in the big restaurant across the street. She said it was a kind of test! Steve was helped in study and life by . A.a girl a middle﹣aged woman his sister his wife 解析:细节理解题。根据文章第一段 Thirteen months ago ,in a Florida library he took a book off the shelf and found himself attracted by the notes in the margin (页边).13 个月前,他被一本书中女孩儿的注释吸引了,并在学习生活上得到了帮助,故选A。 答案:A When Steve saw the plain﹣looking woman with a red rose, he felt . disappointed happy nervous sad 解析:细节理解题。根据 But there was no red rose. Then a plain﹣looking (相貌平平) woman walked past. She was well past 40 years old. On her coat there was a red rose.可知,看到相貌平平的妇女,他有些失望。故选 B。 答案:B Miss Maynell did the test to see if Steve . came to the meeting on time was young and handsome could recognize her immediately judged people by their appearances 解析:推理判断题。根据倒数第二段,特别是最后一句She said i

您可能关注的文档

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档