中考英语专项复习 阅读理解导学案.docxVIP

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
PAGE PAGE 3 阅读理解 【课前导学】 一、预习导航 你知道英语中考中各类题型所占的比例吗?阅读类的题型所占分值是多少? 阅读理解中常见的题目类型有哪些? 1)Find detailed information? 2)Give the main idea? Find the topic sentence? 3)Guess the meaning of the word? 4)Choose the best title? 【课堂学习】 任务一:下列阅读理解的题目属于哪种类型? A.主旨大意 B.细节理解 C.推理判断 D.词义猜测1. 的测试题干: ①The right order which tells the story is . ② Choose the right order of …. ③ Which of the following is true/ not true? 的测试题干: ① The word…in paragraph… refers to . ② The underlined word“…”means . ③ Which of the following word can take the place of….? 的测试题干: ① We can infer from the passage that . ② From the passage, we can tell . ③ The passage shows that . ④ When he said, “…”, he meant . 4 . 的测试题干: ① what’s the main idea of the story . ②From the passage we know that . ③The writer wants to tell us . ④Which of the following is the best title? 任务二: A. 细节理解型 looking for the details (一) On 26 May 1928,at a meeting in Amsterdam. A year later in Baracelona, a city of Spai n, all the teams agreed that Uruguay(乌拉圭) would hold the first World Cup the next year. Uruguay held the first World Cup in . A.1928 B. 1929 C. 1930 D.1931 (二) Dear Estelle I hope you’re well and not working too hard! I have been preparing for my exams now for the last two weeks. That’s why I haven’t written for such a long time. Susan haven’t written to Estelle for a long time because she is writing to a girl B. preparing for exams C. busy doing a project D. choosing a school (三) Read 50 books. But choose them from ten different fields Help a person. Look for a classmate, an elderly person, in fact anyone who could benefit from your help. You will find you benefit too. Punish an article. Whether it appears in a newspaper, your school magazine or in your own blog, an article will be something to look back on in pride in later years. Find a part-time job. Try and do the job for at least a month 3. Which of the following statement is true according to the passage? You will read fifty books of the same field. D

文档评论(0)

tianya189 + 关注
官方认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

认证主体阳新县融易互联网技术工作室
IP属地境外
统一社会信用代码/组织机构代码
92420222MA4ELHM75D

1亿VIP精品文档

相关文档