2020年学位英语模拟考试1.docx

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
2020年学位英语模拟考试1 答案解析 I was dressed in my finest()and ready to go.。 答案:B . outfit The teachers ()the girl.。 答案:C . are concerned about The() of life in this small village is slow and easy.。 答案:B . pace ()fun activities that force you to exercise and have fun.。 答案:B . Take up I couldn’t help ()at the bad news.。 答案: A . crying 6、I want the report printed(), please.。 答案: A . right away 7、()in music,she has a dream of becoming a song writer one day.。 答案: A . Interested Smith() the letter()and ran out of the house.。 答案:C . tore...off His parents are both in hospital and he has? to do everything ().。 答案:B . on his own 10、I will never forget()my school headmaster for the first time.。 答案:D . meeting 11、Compared with non-smokers’ children, the children whose parents both smoke are likely? to ____________. 答案:C . develop lung cancer more often 12、Why are there laws made against smoking in public places in the U.S.? 答案:A . Because people have realized the danger of second-hand smoke. Which of the following statements is TRUE? 答案:C . Adults whose parents smoked when they werechildren get cancer more? frequently. 14、From the passage we can conclude that ________. 答案:C . public places are dangerous for people to stay 15、This? passage is mainly about_________. 答案:D . whether second-hand smoking can? be? Harmful According to the first paragraph, ________ is a big moment in your life. 答案:C . graduation 17、According to the passage, an amazing girl is the person who _________. 答案:B . finishes high school and college at the same time 18、What? is TRUE about Grace Bush? 答案:C . She often gets up in the very early morning and studies for long hours. When getting a huge achievement,Grace also_________. 答案:B . eases her family’s? financial burden What is the main idea of the passage? 答案:B . To introduceanamazinggirl.

文档评论(0)

187****6278 + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档