- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2014届高考英语二轮复习30天系列练习高考倒计时第26天(含解析)word版含解析.doc
倒数第26天(5月11日)
(2013·安徽卷)Using too much water or throwing rubbish into our rivers are clear ways that humans can put our water supply in danger,but we also affect our water supply in less obvious ways .You may wonder how paving(铺砌) a road can lead to less useable fresh water.A major part of the water we use every day is groundwater.Groundwater does not come from lakes or rivers.It comes from underground.The more roads and parking lots we pave,the less water can flow into the ground to become groundwater.
Human activity is not responsible for all water shortages(短缺).Drier climates are of course more likely to have droughts(干旱) than areas with more rainfall,but in any case, good management can help to make sure there is enough water to meet our basic needs.
Thinking about the way we use water every day can make a big difference,too.In the United States,a family of four can use 1.5 tons of water a day ! This shows how much we depend on water to live ,but theres a lot we can do to lower the number.
You can take steps to save water in your home.To start with,use the same glass for your drinking water all day.Wash it only once a day .Run your dishwasher (洗碗机)only when it is full.Help your parents fix any leaks in your home.You can even help to keep our water supply clean by recycling batteries instead of throwing them away.
【语篇解读】 该篇主要讲述了人们对水资源的使用及浪费现象,并指出了节约用水的方法。
1.Which of the following is most likely to lead to less groundwater ?
A.Using river water.
B.Throwing batteries away.C.Paving parking lots.
D.Throwing rubbish into lakes.
解析 细节理解题。由The more roads and parking lots we pave,the less water can flow into the ground to become groundwater可知。
答案 C
2.What can be inferred from the text ?
A.All water shortages are due to human behavior.
B.It takes a lot of effort to meet our water needs.
C.There is much we can do to reduce family size.
D.The average family in America makes proper use of water.
解析 推理判断题。由This shows how much we depend on water to live,but theres a lot we can
您可能关注的文档
- 1925年北京关税会议的再审视.pdf
- 1.5万名农村富余劳动力参加转移培训就业工程.pdf
- 2009年南平市茶艺师职业技能竞赛在建瓯举行.pdf
- 2009年校园十大新闻.pdf
- 30年行政管理体制改革:进程、成效和基本经验.pdf
- 70年代的往事.pdf
- 935年南京国民政府的币制改革析.pdf
- “2010大熊猫上海世博行”启动.pdf
- “世界公民”廖承志.pdf
- “东陵瓜”计救萧何.pdf
- 农药环保新剂型——浓乳剂.pdf
- 2014届高考英语二轮复习30天系列练习高考倒计时第28天(含解析)word版含解析.doc
- 冬季要注意保护血管.pdf
- 2014届高考英语二轮复习30天系列练习高考倒计时第29天(含解析)word版含解析.doc
- 冷战后美国输出民主战略浅析.pdf
- 分工、交换与“广义价值论”.pdf
- 切实贯彻落实“7号文件”精神 促进学校体育科学长效发展.pdf
- 2014届高考英语二轮复习30天系列练习高考倒计时第30天(含解析)word版含解析.doc
- 创新粮补机制 稳定粮食生产.pdf
- 2014届高考英语二轮复习30天系列练习高考倒计时第8天(含解析)word版含解析.doc
原创力文档


文档评论(0)