Unit 11 How was your school trip? 课外拓展.docVIP

Unit 11 How was your school trip? 课外拓展.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 11 How was your school trip? 课外拓展.doc

Unit 11 How was your school trip? 课外拓展   一、美国孩子的课余生活   最有美国特色的学生课余生活就是参加社区活动。社区活动项目非常丰富,包括参观银行和警察局、学做面包、到医院去照料病人、到湖边去清理垃圾并且自己承包一段湖堤等。做义工是美国社会的良好传统,几乎所有的中学生都要到社会上的各种义工组织参加服务,像医院、图书馆、童子军、红十字会以及许多公司都积极组织和提供各种义工机会。据统计,美国12岁以上的青少年,有60%以上的人参加过各种义务服务活动,如在当地的流浪者收留中心为无家可归的人做饭等。   除了做义工,美国的学生利用课余时间去打工已成为风潮。联邦政府还专门为青少年打工立法,以保护孩子们的权利。良好的政策环境,保证了美国青少年顺利地工作。特别是每年5月,美国各地就开始举办“少年工作交易会”,暑假需要少年打工的许多单位都拟订了计划,陆陆续续与学生们签订打工合同。   ★拓展阅读:   Bruno was a boy of eight. His father worked in a cinema and his mother worked in a shop. He lived not far from his school. He always walked there and walked home. On his way to school, he had to pass a playground(操场). It was very wet after it rained. One day, when he got home, his clothes were all wet. His mother became angry and said, “Don’t play in the water on your way home from school!”On the next day Bruno came home with wet and dirty clothes. His mother became even angrier. “I’ll tell your father if you come back wet again,” said his mother. “He’ll punish(惩罚) you, you know.” The third day the little boy was dry when he came home. “You’re a good boy today”, his mother said happily. “You didn’t play in the water.” “No,” the boy said unhappily.“ There were too many older boys in the water when I got there this afternoon. There wasn’t any room(空地方)for me at all!”   1. Bruno went to school ______ every day.   A. on foot B. by bike C. by bus D. by car   2. The playground was between ______.   A. two classrooms B. the shop and Bruno’s school   C. the cinema and shop D. Bruno’s house and school   3. The little boy liked to play on the playground ______.   A. when it snowed   B. when there was some water there   C. when the children played football there   D. when his father was busy with his work   4. Bruno was afraid of (害怕) ______ the most.   5. That afternoon, the boy’s clothes were dry because ______.   答案:   1. A   解析:由文章第一段,第四句He always walked there and walked home. 可知选A。   2. D   解析:由文章第一段,第五句On his way to school, he had to pas

文档评论(0)

jingpinwedang + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档