【通用版】2018高考英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 2 Working the land题型组合课时练 新人教版必修4.docVIP

【通用版】2018高考英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 2 Working the land题型组合课时练 新人教版必修4.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 2 Working the land Ⅰ.阅读理(2017·东北三省四市教研联合体模拟)Its a familiar feeling.Your friend has made the team for Saturdays big gameEnvy is a fault that we like to keep secret.It raises its ugly head when we focus on what we want but dont possess now,or we may even wish for and take pleasure in someone losing it.Feelings of unfairness are part of being human,but when you focus on them,you can never get out of your dark emotions.And that makes you feel bad. So is there a solution?Is there anything you can do to stop the most ungenerous emotions??The best weapon against envy is not to compete where you cant shineand qualities in others that start your envy.Is it someones singing voice,their work promotion,or their new car?Envy shows us the things wed like to haveve up a treat or two,and start saving for what you want. And aim for real pleasure in the achievements and good fortune of others.Cheer on your friend when he scores that goal.Enjoy your best friends wedding day.Then go out and do something special,and make you wonderfully proud of yourself. 【语篇解读】 本文是一篇说明文。忌妒会给人带来不良情绪。本文作者提出应对忌妒的最好方法就是将自己的强项发挥到极致为自己感到骄傲同时也为别人取得的成功而快乐。1.The first paragraph is meant to .A.give examples B.tell the main ideaC [推理判断题。作者在文章第一段举出一个让人感觉忌妒的例子是为了引出话题即如何应对忌妒给带来的不良影响因此选C。]2.When envy appears,we actually .B [细节理解题。根据第二段中的“Feelings of unfairness are part of being human”可知忌妒感出现时我们确B。]3.What is the best way to help stop envy? A.Developing your own strength to the full. B.Competing for what you are not good at. C.Forgetting about the things you cant get. D.Trying to get anything that makes you envy. A [细节理解题。根据第四段的“The best weapon against envy is not to compete where you cant shine可知停止忌妒的最好方法就是将自己的强项发挥到极致因此选A。]4.What is the authors attitude towards people with envy? A.Subjective. B.Objective. C.Unconcerned. D.Worried. B [作者态度题。作者客观地介绍了忌妒给人带来的消极影响并提出了应对忌妒、使人过得快乐的有效方法因此选择B。subjective“主观的”;objective“客观的”;unconcerned“不关心的”;worried“担心的”。]阅读填句(2017·昆明检测)Living with strangers1. Do wha

您可能关注的文档

文档评论(0)

xuefei111 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档