- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 2 词汇和阅读
Unit 2 Part 9 Vocabulary and Structure
Directions: Choose the best answer from the four choices marked A, B, C and D.
1. When people admire his ________ achievements, they seldom think of the frustration he has experienced.
A. single B. singular C. small D. easy
Correct answer: B
2. Everyone is amazed at the _________ growth of this city; it has been so different from what it was five years ago.
A. explosive B. expanding C. expensive D. excessive
Correct answer: A
3. Jack is a strong __________, but you could beat him if you perform at your highest level.
A. opponent B. partner C. friend D. mate
Correct answer: A
4. Though he didnt answer my questions quickly, the look on his face ___________ that he was satisfied with me.
A. indicated B. input C. increased D. interacted
Correct answer: A
5. Having lost his job and his family, Jerry felt himself __________ by anger and sadness.
A. experienced B. overcome C. experience D. overcame
Correct answer: B
6. In the geography class, the teacher explained wind and water might cause soil ____________.
A. pollution B. excellence C. explosion D. erosion
Correct answer: D
7. The __________ of this recipe (烹饪法) was made public one year after it was put into the market.
A. formula B. form C. flavor D. frown
Correct answer: A
8. Lots of birds were flying among the trees branches. What a(n) ___________ view!
A. explosive B. amused C. amazing D. terrified
Correct answer: C
9. The woman with golden hair was taken away by the security guards on __________ of being a criminal.
A. suspect B. suspicion C. doubt D. belief
Correct answer: B
10. We will spare no efforts to provide more ___________ products to our customers.
A. competitive B. competing C. competed D. competition
Correct answer: A
11. Having been on the ____________ for the whole mont
您可能关注的文档
- Strongart数学科普:从平面距离到抽象距离.pdf
- Strongart数学笔记:漫谈算子代数中的Gelfand变换.pdf
- struts2+poi导出Excel.pdf
- TCPIP网络编程与C代码示例.pdf
- USB 2.0测试.pdf
- VR网球3TENNIS ACADEMY训练场介绍.pdf
- W. Chaotic versus classical stream ciphers – A comparative study.pdf
- WebRTC初探.pdf
- WPF中2维坐标系统.doc
- X-STREAM H2分析仪资料.pdf
- – Vision-Based Single-Stroke Character Recognition for Wearable Computing – Computer Visi.pdf
- _strong_二维磁法数据多目标粒子群反演算法_strong_.pdf
- ◇Homocysteine-lowering therapy a role in stroke prevention.pdf
- 什么是加拿大Stream-Tek气力输送器.pdf
文档评论(0)