- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
电力安全工作规程(无答案)(Safety working rules for electric power (no answer))
电力安全工作规程(无答案)(Safety working rules for electric power (no answer))
First, radio questions (154 questions)
1. electric power safety regulations (power line section) are formulated according to the relevant state regulations and the actual situation of power production.
A, law, B, standard C, notification
Answer:
1.1 wire gauge
2. the production conditions and facilities of the work site shall meet the requirements of the relevant standards and specifications, and the labor protection articles of the staff shall be qualified and complete.
A, safety, B, production, C, environmental protection
Answer:
Standard 1.2.1
3. the labor protection articles of the staff shall be qualified.
A, reliable B, complete C, matching
Answer:
Standard 1.2.1
4. one of the basic requirements of the operator: no disease (physical examination at least once every two years) by the physician.
A, hindering work, B, chronic C, infectious
Answer:
Standard 1.3.1
5., all types of work personnel should accept the corresponding safety production education and job skills training, after () mount guard.
A, examination qualified B, leadership approval, C, safety supervision department review
Answer:
Standard 1.4.1
6. the operator shall test the power safety regulations (power line section) once
A, half a year B, C per year, two years
Answer:
Standard 1.4.2
7., the operator for intermittent electrical work for more than () more than, should re learn safety regulations, and after the examination qualified, can resume work.
A, 3 months, B, 6 months, C, 8 months
Answer:
Standard 1.4.2
8. power line construction operations, or () that it is necessary to site investigation of construction (repair) operations, construction and maintenance units should be based on the task of organizing the site investigation.
A, the work permit B, the special guardian C, the work ticket issuer and the person in charge of the work
Answer:
Standard 2.2.1
9. work on equipment with partial blackouts and fill in ()
A, the first kind
您可能关注的文档
- 飞3晶体管和放大器.ppt
- 食用虾挥发性碱性氮的测定.doc
- 食堂系统.doc
- 食物热值统计.doc
- 项目2曲柄连杆结构.ppt
- 马球汽油滤清器安装.doc
- 驱动功能参数.doc
- 驱动轴故障.doc
- 香港航空评论.ppt
- 驱动轴箱分析.doc
- 电力局考试题(Examination questions of Power Bureau).doc
- 电功(Electric power).doc
- 电力电子器件的最新发展(The latest development of power electronic devices).doc
- 电动书架(Electric bookshelf).doc
- 电动机的几个启动方式(Several starting modes of motor).doc
- 电动车电池如何保养(How to maintain the battery of electric vehicle).doc
- 电动车维修心得(Electric vehicle maintenance experience).doc
- 电化学课程论文(Electrochemical course).doc
- 电动车蓄电池(EV battery).doc
- 电厂设备热工专业常见故障分析与处理(Analysis and treatment of common faults in thermal engineering specialty of power plant).doc
最近下载
- 基于滤波技术的数控系统加减速研究.doc VIP
- 遗传的细胞学基础 (3).ppt VIP
- 505调速器指导书.pdf VIP
- 第1组 必修上册第二单元第4课群文阅读课件 30张-高中语文新教材必修上册同步单元备课视频+课件+教案.pptx
- 第五讲:卡尔曼滤波.pptx VIP
- 国家标准《道路交通标志和标线 第6部分:铁路平交口》(征求意见稿).doc VIP
- 《病史采集与技巧》课件.ppt VIP
- 不要随便相信陌生人.pptx VIP
- 第一单元第1课《假期视觉笔记》(课件)—2025-2026学年八年级美术上册(湘教版2024).pptx VIP
- 碧云天生物技术BeyotimeBiotechnology.PDF VIP
文档评论(0)