- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
阅读公开课细节题
阅读理解 —— 细节理解技巧 Last night I was driving from Harrisburg to Lewisburg,distance of about eighty miles. It was late. Several times I got stuck behind a slow-moving truck on a narrow road with a solid white line on my left,and I became increasingly impatient. 7. Why did the author get impatient while driving? He was lonely on the road. He was slowed down by a truck. He got tired of driving too long. D. He came across too many traffic lights. * * * Enjoy English, Enjoy life! 阅读理解题型 1. 细节理解 2. 词义猜测 3. 推理判断 4.主旨大意 5. 观点态度 6. 篇章结构 细节理解题的特点 细节题的类型 1. 特定细节题: what, who, why, when, where, how 2. 泛指化细节题: What can you learn from... Which of the following is (Not) true? 3. 变相细节题:计算,排序 解题出错之原因: 1.找不到原句,找错原句 2.对比原句与选项出错 策略之一: 搞清文章的结构,快速定位原句 可能出现的段落 找题干中的关键词或选项中的关键词,比对原文, 定位信息点。 1. How does the author understand Maxie’s words? 2. Why are some Chinese likely to go skiing in Europe?3.We can know that before 1995, Mary______.4. When your colleague brings about a problem, you should_______.5. Indian elephants are getting increasingly angry and they revenge because______. Tips:关键词一般为表示人名、地名等的专有名词和表示年份、 数字、百分数等数词, 名词,词义鲜明的动词、形容词、 副词等。 寻找题干的关键词 1.China’s new high-speed railway plan will be a win-win project because________.A.China will get much-needed resources and develop its western regionsB.China and the countries involved will benefit from the project in various waysC.China will develop its railway system and communication with other countriesD. the foreign countries involved will develop their railway transportation,business and tourism It’ll be a win-win project. For other countries,the railway network will definitely create … For China,such a project would not … Tip 1:找题干中的关键词来定位信息点 2. Which of the following statements is NOT true?A. Food when poisoned can make people sick.B. Food poisoning means death.C. Food poisoning comes in varieties.D. Food poisoning can be serious. (Para.1) A person who eats such food can get an illnes
您可能关注的文档
最近下载
- 关于推进全过程工程咨询服务发展的指导意见.docx VIP
- 以德立身、以德立学、以德施教、以德育德——师德师风警示教育课件.pptx VIP
- 专业工作监理实施细则(水利工程).docx
- Agilent8860气相色谱仪操作手册.pdf VIP
- 2025年价格鉴证师考试题库(附答案和详细解析)(0828).docx VIP
- 2025年价格鉴证师考试题库(附答案和详细解析)(0901).docx VIP
- 2024年深圳市金融稳定发展研究院信息技术部系统运维人员公开招聘2人公开引进高层次人才和急需紧缺人才笔试参考题库(共500题)答案详解版.docx
- 2025年价格鉴证师考试题库(附答案和详细解析)(0815).docx VIP
- 三年级数学上册应用题200道(打印版).docx VIP
- TCCIAT0024-2020全过程工程咨询服务管理标准.docx VIP
原创力文档


文档评论(0)