【金版学案】高中英语必修二人教A版练习:单元质量评估(一) Word版含答案.docVIP

【金版学案】高中英语必修二人教A版练习:单元质量评估(一) Word版含答案.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
【金版学案】高中英语必修二人教A版练习:单元质量评估(一) Word版含答案

单元质量评估(一) (时间:100分钟 满分:120分)第一部分(共两节满分40分)第一节(共15小题;每小题2分满分30分)阅读下列短文从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出最佳选项。A Researchers have found a village that may have been home to the builders of Stonehenge.The village of small houses dates back to about 2600 BC.Thats about the same time Stonehenge was built,“Clearly,this is a place that was of great importance,”said researcher Mike Parker Pearson. The ancient houses are at a site known as Durrington Walls.It is about 3.2 kilometres from Stonehenge.Researchers believe Stonehenge was a memorial site or cemetery for the villagers.The village also had a wooden version of the stone circle.It may have been used by people attending festivals at Stonehenge. Eight of the houses have been dug up.Researchers say there may be as many as 25 of them.The wooden houses were square and about 5 metres along each side.There are signs that there were beds along the walls.There are also signs of a storage unit.The houses also had fireplaces. Two of the houses were separate from the others.They may have been the homes of community leaders.Researchers say those didnt have the household rubbish that was found in the other homes. Stone tools,animal bones,arrowheads and other things were found throughout the village site. Stonehenge is a popular tourist spot in England.It is a huge circle made out of stones,which were placed in a grass field in southern England.The stone arches were made with two stones at the bottom and one across the top.All of the stones weigh a lot more than a big car.Scientists have long wondered not only how people built Stonehenge,but also why. 【语篇解读】 研究人员在著名遗迹“巨石阵”附近发现了可能是巨石阵建造者所居住的村落。________.ehenge and the houses 解析:主旨大意题。文章第一段中第一句提到研究人员发现了著名遗迹“巨石阵”附近的 一个村落遗址。它可能是“巨石阵”建造者们居住的村子。故B项概括全面。答案:BWood. D.Household rubbish.解析:细节理解题。根据第三段可知这些古老的房子是用木头做的。答案:Ce. C.Stonehenge was built for the community leaders. D.Stonehenge was important for the villagers. 解析:推理判断题。第一段中第二句表明A项错误;根据第二段第二句可知B项也不对;根据第二段第三句可知C项错误;根据第一、二段最后一句可知D项正确。巨石阵对村庄很重要。答案:Da

您可能关注的文档

文档评论(0)

baoyue + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档