- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
* * * * * * * * * * Section Ⅰ Warming up Reading—Pre-reading Step One:Warming up 1.Look at the following and find out which one is invention and which one is discovery? invention:________;discovery:________. 答案: A,C,E;B,D 2.What is an invention and what is a discovery? (1)A(n)________is something which already exists but has been found out now. (2) A(n)________is something that was created by human beings not existing before. 答案: (1) discovery (2) invention Step Two:Fast reading 1.Read the text and find out the main idea of the text. The text is mainly about the author’s experience in helping her mother get rid of the________and applying for the________for her invention. 答案: snakes;patent 2.Divide the text into four parts and work out the main idea for each paragraph. Para.1 A.The requirement of getting a patent. Paras.2~3 B.The discovery of the problem of the snakes. Paras.4~6 C.The research on the approaches to solve the problem. Paras.7~8 D.The attempts to catch the snakes 答案: Para.1:B;Paras.2~3:C;Paras.4~6:D;Paras.7~8:A Step Three:Careful reading Read the text and then choose the best answer according to the text. 1.What are the two factors that helped the writer solve the problem successfully? A.Her creativity and intelligence. B.Her knowledge about snakes and efforts to improve the solution. C.The ice-cream maker and the small fishing net. D.Her carefulness and the desire to distinguish herself. 答案: B 2.The biggest advantage of the writer’s new idea is that________. A.it makes the snakes move slowly B.it makes the snakes hardly bite us C.it is easier for us to kill the snakes without hurting ourselves D.it is easier for us to catch the snakes without killing them 答案: D 3.Why did cooling the snakes make them less active? A.Because snakes are warm-blooded animals. B.Because snakes like high temperature. C.Because snakes are cold-blooded animals and they usually hibernate (冬眠) in winter. D.Because snakes will die when it is cold. 答案: C 4.According t
您可能关注的文档
- 【人教版】2018年八年级下册物理: 第二十一章 信息的传递第3节 广播、电视和移动通信.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理: 第二十一章 信息的传递第4节 越来越宽的信息之路.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理: 第二十二章 能源与可持续发展第1节 能源.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理: 第二十二章 能源与可持续发展第2节 核能.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理: 第二十二章 能源与可持续发展第3节 太阳能.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理: 第二十章 电与磁第2节 电生磁.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理: 第二十章 电与磁第1节 磁现象 磁场.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理: 第二十二章 能源与可持续发展第4节 能源与可持续发展.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理: 第二十章 电与磁第3节 电磁铁 电磁继电器.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理: 第二十章 电与磁第4节 电动机.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修八课件:Unit 3 Section 2.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修八课件:Unit 3 Section 3.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修八课件:Unit 3 Section 4.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修八课件:Unit 3.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修八课件:Unit 4 Section 1.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修八课件:Unit 4 Section 2.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修八课件:Unit 4 Section 3.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修八课件:Unit 4 Section 4.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修八课件:Unit 4.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修八课件:Unit 5 Section 1.ppt
原创力文档


文档评论(0)