2019年高考英语(课标版)二轮复习专题突破课件:专题一 阅读理解考点4 主旨大意(共76张PPT).pptx.pptVIP

2019年高考英语(课标版)二轮复习专题突破课件:专题一 阅读理解考点4 主旨大意(共76张PPT).pptx.ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2019年高考英语(课标版)二轮复习专题突破课件:专题一 阅读理解考点4 主旨大意(共76张PPT).pptx

have all the seconds on our side in the event of an emergency, dim- ming the lights is one of many steps we take to ensure the safety of our customers.” The phenomenon that your eyes see those strange speckles (斑点) as your sight adjusts to a dark place after being in a light place is called dark adaptation. It normally takes our eyes about 20 to 30 minutes to see best in a dark room. The brighter the lights, the longer it takes for our eyes to adjust, which is why dimming the plane lights could shorten your dark adaptation time since you haven ’ t been sitting under fluorescent bulbs (荧光灯) all flight. Not only does dimming lights add valuable time to the evacuation process, but it reduces the tension in your eye muscles if you need to look outside, or see the emergency lighting along the passage.“It helps keep you in the right direction,”Patrick Smith, an airline pilot and author of Cockpit Confidential told The Telegraph.“It also makes it easier for flight attendants to assess any outside risks, such as fire or debris, which might affect an evacuation. So next time a pilot dims the lights, just know it ’ s for your safety, even though it creates a gentle atmosphere for your take-off into the sky.” 1.The lights are turned down before take-off to help passengers ????????. A.take a short break B.escape in time of emergency C.create a warm atmosphere D.adapt their eyes to the bright environment 2.What is one of the roles of shortening dark adaptation time? A.Slowing down the landing. B.Adjusting the plane lights. C.Keeping passengers calm. D.Helping the crew assess outside risks. 3.What does the underlined word “It” in the last paragraph refer to? A.Dimming lights.    B.The evacuation process. C.Reducing tension.    D.The passage. 4.What is the text mainly about? A.A tip for air travel. B.An emergency event on a plane. C.A warning message on a plane. D.An explanation of an airline safety measure. 答案???? [语篇解读] 本文为说明文,介绍了飞机在起飞或降落之前把灯 光调暗的原因。

您可能关注的文档

文档评论(0)

baoyue + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档