2019届中考英语任务型大阅读组合练(Word版,含答案).docVIP

2019届中考英语任务型大阅读组合练(Word版,含答案).doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
PAGE 2019中考英语任务型+大阅读组合练(1) 一、阅读理解 A (2019中考选练)   In students’ daily talks, celebrities(名人) are usually a hot topic, including their dress, behavior, families and other personal things. Then, is it a celebrity’s job(职责) to be a good role model? Please read the following students’ debate. 1.What does the underlined word “inappropriate” mean? A.难以言说的 B.非同寻常的 C.不恰当的 D.不公正的 2.According to the cons, how do some people become famous? A.By working hard at what they love. B.By setting a good example to others. C.By making good choices for themselves. D.By getting support from others. 3.What conclusion(结论) can we draw from their opinions? A.When you become a celebrity, you have been a good role model too. B.Even though a celebrity makes mistakes, young people should follow him. C.Whether a celebrity is a role model or not, he should care about his behavior. D.We must try to be a celebrity. [主旨大意] 本文以“成为好的榜样是名人的职责吗?”为话题,展开了辩论,陈述了正反两方的观点。 1.C 词义猜测题。根据正方观点最后一句 “…then their parents should be more careful about what they let their kids see.”可知此处指的是如果名人的生活方式不恰当的话,父母应该谨慎对待他们让孩子看到的内容。故选 C。 2.A 细节理解题。根据反方观点第一个表格的第二句 “They are famous because they worked hard at what they love for a living.”可知他们有名是因为他们努力做好他们所热爱的事业。故选 A。 3.C  B Parents of very young children know this:You catch your child in the act of stealing the cookie — the evidence of candy written on his or her face.However,you get a wide-eyed denial:“I didnt do it!” Learning to tell the truth,even at the risk of punishment,is an important part of moral (道德) development,and new research suggests it can take seven or more years for kids to get there. Early in 2017 Professor Craig E.Smith published a study.He and his workmates chose 48 children between four and nine years of age.They told the kids a story about a boy or girl doing something wrong,such as taking a classmates toy or candy,and then either lying about the wrongdoing to a parent or confessing (承认) it.In each case,they asked the children,“How would the child feel?How wo

您可能关注的文档

文档评论(0)

liuganglin + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档