- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 2The Olympic Games
Section Ⅰ Warming Up,Pre-reading,
Reading Comprehending
课后篇巩固探究
一、用方框内所给短语的适当形式填空
compete with take part in stand for as well
be admitted to every two years
1.—Do you know what the meaning of CPU is?
—It Central Processing Unit.?
答案:stands for
2.He is a good actor and an excellent director of TV plays .?
答案:as well
3.Usually they have to be replaced .?
答案:every two years
4.Every year only a few new members our organization.?
答案:are admitted to
5.As a student,he not only devotes himself to his study,but also all kinds of activities after school.?
答案:takes part in
6.How many runners will us in the marathon to be held next month??
答案:compete with
二、单句语法填空
1.Excuse me.But can you tell me what ATM stands ??
答案:for
2.The Classic Everlasting (host) by Sa Beining is very instructive to students.?
答案:hosted
3.Will you join us the discussion or take part in the evening party to be held at Tom’s??
答案:in
4.No one admitted (responsible) for the attacks.?
答案:responsibility
5.About 2,000 singers competed each other six medals in the National Singing Competition.?
答案:against/with;for
6.The girls ?(admit) into the company recently have to receive strict training before they start to work.?
答案:admitted
三、同义句改写
导学1.Some famous athletes in the world took part in the Asian Games.
Some famous athletes in the world the Asian Games.?
答案:competed in
2.Tom and I will go to Beijing to visit the Great Wall.
Tom I will go to Beijing to visit the Great Wall.?
答案:as well as
3.Mike admitted that he had made a mistake and apologized to me.
Mike admitted a mistake and apologized to me.?
答案:having made
4.The workers will be replaced by some robots.
The workers will be by some robots.?
答案:taken the place of
5.Each of you should be responsible for what you have done.
Each of you should ? what you have do
您可能关注的文档
- 2019年秋七年级英语上册Unit6Doyoulikebananas复习同步练习新版人教新目标版20191018365.doc
- 2019年秋七年级英语上册Unit7Howmucharethesesocks复习同步练习新版人教新目标版20191018363.doc
- 2019年秋九年级上《第五章投影与视图》单元测试卷(含答案解析).doc
- 2019年秋九年级化学上册第1章开启化学之门1.2化学研究些什么第2课时物质的组成、结构、用途与制法同步练习沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第1章开启化学之门1.2化学研究些什么第1课时物质的性质与变化同步练习沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第1章开启化学之门1.3怎样学习和研究化学同步练习沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第1章开启化学之门1化学给我们带来什么同步练习沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第2单元我们周围的空气测试题2(新版)新人教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第2章身边的化学物质单元测试沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第2章身边的化学物质氧气和二氧化碳专项训练沪教版.doc
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit2TheOlympicGames第二单元测评(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit1Culturalrelics第一单元测评(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit1Culturalrelics1.3(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit3Computers3.1(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit3Computers3.3(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit3Computers3.2(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit4Wildlifeprotection4.1(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit3Computers第三单元测评(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit4Wildlifeprotection4.3(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit5Music5.1(含答案).docx
原创力文档


文档评论(0)