- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 3Computers
Section Ⅰ Warming Up,Pre-reading,
Reading Comprehending
课后篇巩固探究
一、选词填空
1.as a result;as a result of
(1)It rained heavily. ,we had to stay at home for the whole weekend.?
(2) the heavy rain,we had to stay at home for the whole weekend.?
答案:(1)As a result (2)As a result of
2.solve;settle
(1)(2017·全国Ⅱ)Founded in Moscow after the 1905 revolution,the company eventually in Tel Aviv in the late 1920s.?
(2)(2017·北京) (solve) the safety problem well enough to move forward in AI seems to be possible but not easy.?
答案:(1)settled (2)Solving
3.from then on;since then
(1) ,he refused to talk about it.?
(2)I have never seen him .?
答案:(1)From then on (2)since then
4.so...that...;such...that...
(1)He is funny a person he is popular among the children.?
(2)He made rapid progress in study he was praised by his teachers.?
答案:(1)so;that (2)such;that
二、单句语法填空
1.(2017·天津)In this instance,the best (solve) is to send a quick,light-hearted apology to explain your awkwardness.?
答案:solution
2. (simplify) several times,the instructions can be better understood by children.?
答案:Having been simplified
3.(2017·江苏)This example should act an inspiration for all cities.?
答案:as
4.(2017·天津)Here are four (common) email accidents,and how to recover.?
答案:common
5.After the president made an official announcement,she expressed her (person) opinion,speaking,I agreed with what she said.?
答案:personal
6.There is a difference between wisdom and (intelligent).A person may have one without the other.?
答案:intelligence
7. our life improving,we find more and more time to entertain.?
答案:With
8.Riding in an elevator has never been a (total) comfortable experience.?
答案:totally
9.Though we were still a bit frightened after diving into the mysterious cave,anyway,it’s a rewarding (explore).?
答案:exploration
10.We did well that we were invited to share our idea and experience
您可能关注的文档
- 2019年秋七年级英语上册Unit6Doyoulikebananas复习同步练习新版人教新目标版20191018365.doc
- 2019年秋七年级英语上册Unit7Howmucharethesesocks复习同步练习新版人教新目标版20191018363.doc
- 2019年秋九年级上《第五章投影与视图》单元测试卷(含答案解析).doc
- 2019年秋九年级化学上册第1章开启化学之门1.2化学研究些什么第2课时物质的组成、结构、用途与制法同步练习沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第1章开启化学之门1.2化学研究些什么第1课时物质的性质与变化同步练习沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第1章开启化学之门1.3怎样学习和研究化学同步练习沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第1章开启化学之门1化学给我们带来什么同步练习沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第2单元我们周围的空气测试题2(新版)新人教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第2章身边的化学物质单元测试沪教版.doc
- 2019年秋九年级化学上册第2章身边的化学物质氧气和二氧化碳专项训练沪教版.doc
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit3Computers3.3(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit3Computers3.2(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit4Wildlifeprotection4.1(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit3Computers第三单元测评(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit4Wildlifeprotection4.3(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit5Music5.1(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit4Wildlifeprotection4.2(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit4Wildlifeprotection第四单元测评(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit5Music5.3(含答案).docx
- 2019年秋人教版英语必修二课后习题:Unit5Music5.2(含答案).docx
原创力文档


文档评论(0)