- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Learning about Language
即时检测
Ⅰ.单句语法填空
1.If I (be)you,I would do it in a different way.?
答案:were
解析:与现在事实相反。
2.If I (have)a million dollars,I would first donate some of the money to poor children in remote mountainous areas.?
答案:had
解析:与现在事实相反。
3. (be)I to be a teacher in the future,first of all,I would try my best to give students lessons,guiding them into a correct direction and arousing their interest in the subjects.?
答案:Were
解析:将来可能性不大的假设。
解析:与过去事实相反的情况。
4.If the injured had been bleeding badly,I (stop)the blood immediately using a bandage or a handkerchief if possible.?
答案:would have stopped
解析:与过去事实相反。
Ⅱ.根据汉语提示,完成句子
1.所有的医生都坚持说这个男孩受伤太重,并坚持立刻给他做手术。
All the doctors insisted that the boy badly wounded and that he at once.?
答案:was;(should) be operated on
2.要不是因为英语考试,我上周日就可以去听音乐会了。
the English examination I would have gone to the concert last Sunday.?
答案:But for/Without
3.我倒希望你把这封信立刻寄出去。他肯定盼望着收到信。
I’d rather you the letter right away.He must be looking forward to it.?
答案:posted
4.我们需要尽快完成工作。但愿他不会那么懒惰。
We need to finish the work as soon as possible.I wish that he so lazy.?
答案:weren’t
5.他今天离开的话,周五前就会到那里。
today,he would get there by Friday.?
答案:Were he to leave/Should he leave
6.要是我昨晚陪你去就好了。
I wish that I with you last night.?
答案:had gone
7.她建议我们把门锁上。
She advised that we the gate locked.?
答案:(should) keep
8.如果明天他打电话的话,我就告诉他。
If he me tomorrow,I would let him know.?
答案:should call/called/were to call
阅读下面材料,用不多于1个单词的正确形式填空
Yangshuo
It was raining lightly when I__61__(arrive) in Yangshuo just before dawn. But I didn’t care. A few hours__62__, I’d been at home in Hong Kong, with __63_(it) choking smog. Here, the air was clean and fresh, even with the rain.
I’d skipped nearby Guilin, a dream place for tourists seeking the limestone mountain tops and dark waters of the Li River_64__are pictured by artists in so many Chinese _65__(painting). Instead, I ‘d head straight for Yangshuo. For those who fly to Gui
文档评论(0)