- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2020智慧树知到跨文化交际(浙江旅游职业学院)2062483
答案
第一章单元测试
1、判断题:
Culture is often compared to an iceberg,suggesting that only a small
part of it is visible while most of it lies concealed.
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】
2、 判断题:
Abraham Maslow suggested that people allover the world share four basic
needs.
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】
3、单选题:
Culture is compared to the “software of our mind” and the grammar of
our behavior because(
).
选项:
A:
The collective agreement in peoples mind gives people guidelines about
what things mean,what is important,and what should or should not be done.
B:
All of the other three choices are cllective agreement in peoples mind
governs peoples behavior.
D:
Culture is a shared set of mental and psychological principles that
exist in people’s mind.
答案: 【
All of the other three choices are correct.
】
4、单选题:
In the 1950s what changed America and still has a strong influence
on the world today?
选项:
A:Microwave
B:Suburbs
C:Buses
D: TV
答案: 【TV】
5、判断题:
The Louisiana Purchase more than doubled the size of America.
选项:
A;对
B:错
答案: 【对】
6、判断题:
America was once under British rule.
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】
7、单选题:
What is the most watched sport in America?
选项:
A:Soccer
B:American Football
C:Baseball
D:Basketball
答案:【American Football 】
8、单选题:
March Madness is
选项:
A:a special month for the NBA
B:a tournament in college basketball
C:a holiday in America
D:vacation time for students
答案: 【a tournament in college basketball 】
9、 判断题:
Basketball is now a popular sport in China.
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】
10、 单选题:
If you visit Britain,you should never
选项:
A: Jump queues
B:Talk about religion
C:Try British food
D:Say anything bad about the Royal Family
答案: 【Jump queues 】
11、判断题:
Great Britain is three countries,but the United Kingdom is four.
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】
12、 判断题:
A
原创力文档


文档评论(0)