同步新教材人教英语必修1新素养突破课时分层作业3.pdfVIP

  • 0
  • 0
  • 约7.81千字
  • 约 5页
  • 2023-05-27 发布于上海
  • 举报

同步新教材人教英语必修1新素养突破课时分层作业3.pdf

课时分层作业(三) Ⅰ.阅读理解 A I took the bus to school every day when I was in grade school.Alvin,our bus driver,came by every morning at 8 :00 to pick us up. We were lower-income families.My parents barely made ends meet for them and five of us kids.Alvin picked up around twenty kids in our area and dropped us off after school.About once a month he would make a stop at the local drive- in.Someone would come out and ask each of us if we wanted an ice cream or a drink.Alvin would pay for the whole bus out of his own pocket.The kindness that he showed was amazing.We didnt get treats like that too often and they are fondly remembered. I remember him picking us up at the end of the school year and taking us to his home for a barn dance (谷仓舞) .He would provide drinks and chips for everyone. Remembering the kindness he showed ,I called him up twenty years later and thanked him.I told him that he probably wouldnt remember me ,but I sure remembered him! We didnt see much kindness from others as we grew up ,so it made it all the more special. I could hear the smile in his voice when he thanked me for calling. Hes the reason I do my best to show kindness to everyone I cross paths with.Hes had such a huge influence in my life and Im so thankful I was able to tell him. 1.All of the following are mentioned in Paragraph 2 EXCEPT that ________. A .about twenty kids rode on the Alvins bus B .it seemed that Alvin didnt like naughty students C .thanks to Alvin ,the kids could eat free ice creams D .someone sold things like drinks at the local drive- in B [细节理解题。由文章第二段中的“Alvin picked up around twenty kids...”可 知 A 项正确;由“Alvin would pay for the whole bus...pocket”可知 C项正确;由 “Someone would come out...or a drink”可知D项正确。唯有 B项未提及。] 2 .When receiving Alvins offer ,the author felt ________. A .amaz

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档