- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
词汇训练-Unit 1 核心词汇综合达标
一、单词拼写 单句首字母填空
1. After studying all the materials thoroughly, they c that he was guilty.
答案:concluded
2. We felt proud because we d their team by ten points in the match.
答案:defeated
3. Sorry, Mr. Smith has an important meeting to a right now. Shall I ask him to call back an hour later?
答案:attend
4. Being e to the sun is harmful to your skin.
答案:exposed
5. The only effective way to c a backache is to rest.
答案:cure
6. John Snow wanted to face the c and solve the problem.
答案: challenge
7. No one knows who killed her, but the police s her husband.
答案: suspect
8. It is Mary rather than you who is to b for the broken window.
答案: blame
9. Ways must be found to prevent the rivers from being p .
答案: polluted
10. If you cant h the job, I will get someone else to do it.
答案: handle
11. The government a that they would go to war against the enemy.
答案: announced
12. So many rich people choose to c money to charity at Christmas.
答案: contribute
13. It was hard for me to r my familys religious belief.
答案: reject
14. Lets a the problem and see what went wrong.
答案: analyse
15. We can plant more trees because trees a carbon dioxide in the air to produce oxygen.
答案: absorb
二、单词拼写 根据中文提示拼写单词
1. When 参加 networking events, ask others what they do and think about how you can help them.
答案:attending
2. The police tried to get some clues from the 嫌疑犯 , but he remained silent.
答案:suspect
3. He did not want to 显露 his fears and insecurity to anyone.
答案:expose
4. It is a great 挑战 for him to govern the country well.
答案: challenge
5. We can 推断出 from what he has said that he is a good manager.
答案: conclude
6. He is extremely 谨慎的 about the use of words.
答案: cautious
7. To our surprise, the old doctor 治愈 my cousin of her cancer.
答案:cured
8. Many people 责备、指责 this change on gases such as carbon dioxide.
答案:blame
9. Companies that 污染 Chinas ocean waters usually feel little pressure from the government.
答案:pollute
10. Having 分析 the results, Dr. Snow drew a conclusion t
原创力文档


文档评论(0)