【高优指导】2016高三英语二轮复习 专题能力训练十 阅读理解(一).docVIP

【高优指导】2016高三英语二轮复习 专题能力训练十 阅读理解(一).doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
专题能力训练十 阅读理解(一) A (2014·安徽宿州第一次质检) Have you ever wondered why birds sing? Maybe you thought that they were just happy.After all,you probably sing or whistle when you are happy. Some scientists believe that birds do sing some of the time just because they are happy.However,they sing most of the time for a very different reason.Their singing is actually a warning to other birds to stay out of their territory (领地). Do you know what a “territory” is? A territory is an area that an animal,usually the male,claims as its own.Only he and his family are welcome there.No other families of the same species are welcome.Your yard and house are your territory where only your family and friends are welcome.If a stranger should enter your territory and threaten you,you might shout,probably this would be enough to frighten him away. If so,you have actually scared the stranger away without having to fight him.A bird does the same thing.But he expects an outsider almost any time,especially at nesting season.So he’s screaming all the time,whether he can see an outsider or not.This screaming is what we call a bird’s song,and it is usually enough to keep an outsider away. Birds sing loudest in the spring when they are trying to attract a mate and warn others not to enter the territory of theirs.You can see that birds have a language of their own.Most of it has something to do with attracting mates and setting up territories. 1.Some scientists believe that most of the time birds’ singing is actually    .?              A.an expression of happiness B.a way of warning C.an expression of anger D.a language of their own 答案:B 解析:细节理解题。根据第二段最后一句可知,小鸟唱歌实际上是对其他小鸟的警告,让它们别入侵自己的领地。故B项正确。 2.What’s a bird’s territory? A.A place where a bird may shout at the top of its voice. B.A place where other bird families are not accepted. C.An area for which birds fight against each other. D.An area which a bird considers to be its own. 答案:D 解析:细节理解题。根据第三段第二句话可知,领地即指一种动物声称是它自己的区域的地方。 3.Why do birds keep on singin

您可能关注的文档

文档评论(0)

xiaofei2001128 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档