【高优指导】2016高三英语二轮复习 专题能力训练十五 阅读理解(六).docVIP

【高优指导】2016高三英语二轮复习 专题能力训练十五 阅读理解(六).doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
专题能力训练十五 阅读理解(六) A (2014·安徽黄山第三次质检) Ever since we got it,I always thought it pretty.My dad brought it home after buying it from a friend and as I saw it pull up under that blue outside lamp,I felt my mouth drop open in excitement.The truck wasn’t for me of course.It was Dad’s going to work. As I neared the truck,Daddy invited me to go with him around the block for a test drive.What an adventure! As he turned the key in the ignition(点火装置),it started.As Dad took it around the block,I closed my eyes and took in a deep breath to remember the scent and feel of it.I glanced over at Dad to see him behind the wheel with a grin(咧嘴笑)stretching all the way across his face. Although it didn’t get very good gas mileage(每英里汽油耗量),it was fun for Daddy to drive.He would drive it everywhere.To the school to pick up kids,to the store,to work,or just on a drive,he loved that truck.There was one summer that I particularly remember:it was time to cut down old,dead trees.My dad and brothers worked hard getting the stump(树桩) free of the branches.Then the hard part began.Daddy wrapped a metal chain around the stump,got in the truck and pulled out the stump with little trouble.However,as he was pulling it out,he ran over my mama’s newly planted tree.We loaded that stump up in the bed of the truck and got it to the yard.I was sitting by Daddy,my older brother was sitting next to me on the bench seats and my younger brother sat in the back seat. Riding in the truck was always fun when I was with Dad,but now that I drive it,I can keep Daddy close everywhere even when I travel.No matter how far away I go,I will always have a little bit of Daddy with me. 1.We can learn from the text that    .? A.the author’s father bought him a new truck B.the author’s father was delighted when testing the truck C.the author was a little disappointed at the beginning D.the author wanted to drive the truck very much 答案:B 解析:细节理解题。根据第二段最后可知,爸爸在试车时一直咧嘴笑,说明他十分兴奋。 2.When dealing with the stump,   .? A.they had great t

您可能关注的文档

文档评论(0)

xiaofei2001128 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档