- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
《Module 4 Sandstorms in Asia Introduction Reading》
Ⅰ.单词拼写
1.P________ is more important than result.
答案:Process
2.The governments m________ concern is to prevent accidents on the roads.
答案:major
3.She is German by birth but is now a French c________.
答案:citizen
4.Bikes are very popular in China. Many people prefer c________ to work.
答案:cycling
5.The company launched a huge advertising c________.
答案:campaign
6.Weather experts have ________ (预报) another big sandstorm in weeks time.
答案:forecast
7.Young as he is, his ________ (力量,力气) is great.
答案:strength
8.Theres a lot of ________ (灰尘) on your face.
答案:dust
9.The earthquake that occurred in Japan in 2011 was very ________ (可怕的).
答案:frightening
10.The increase in the number of plants can stop the process of ________ (土地沙漠化).
答案:desertification
.用所给词的适当形式完成句子
1.On Halloween,children in America like to dress up as ghosts ____________ (frighten) people.
答案:to frighten
2.Im going to Zhouqu, Gansu Province. Do you have some supplies ____________ (take)?
答案:to be taken
3.The students appeared ____________ (confuse) with my explanation.
答案:to be confused
4.The boy who seemed to be honest was caught____________ (steal) in the shop.
答案:stealing
5.The actress looked so charming in her beautiful dress that we took ____________ (mass)of pictures with her.
答案:masses/a mass
6.I advised that he ____________ (send)to the hospital at once, but he insisted that he ________ (feel)quite well then.
答案:be sent; was feeling
7.The ____________ (major) of the students in that class are against the plan.
答案:majority
8.This is the best way to prevent such a thing ____________ (happen) again.
答案:happening
9.This is the first time we ____________ (see) a film in the cinema together.
答案:have seen
.语法填空
Sandstorms are strong, dry winds __1__ carry sand. It is terrible, dangerous and __2__ (frighten). The main causes __3__ it are desertification and climate changes. __4__ (cut) down trees and digging up grass are two of the causes. When it happ
您可能关注的文档
- 2015-2016高中英语 2.1 Cloning Section 1 Warming Up&Reading课时作业 新人教版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 2.1 The universal language Welcome to the unitReading & Word power Word课时训练(含解析)牛津译林版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 2.1 The universal language Welcome to the unitReading & Word power课件 牛津译林版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 2.1 Working the land Warming Warming Up Pre-reading Reading & Comprehending课时训练 新人教版必修4.doc
- 2015-2016高中英语 2.1《Module 2 Developing and Developed Countries Introduction & Reading》课时作业 外研版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 2.1《Poems Warming Up & Reading》练习 新人教版选修6.doc
- 2015-2016高中英语 2.1《Robots Warming Up & Reading》课时作业 新人教版选修7.doc
- 2015-2016高中英语 2.1《Unit 2 Healthy eating Warming Up & Reading》课时作业 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 2.2 Cloning Section 2 Learning about Language&Using Language课时作业 新人教版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 2.2 The universal language Grammar Word课时训练(含解析)牛津译林版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 4.1《Sharing Warming Up & Reading》课件 新人教版选修7.ppt
- 2015-2016高中英语 4.1《Sharing Warming Up & Reading》课时作业 新人教版选修7.doc
- 2015-2016高中英语 4.1《Unit 4 Astronomy the science of the stars Warming Up & Reading》课时作业 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 4.2 Body language Grammar课时训练 新人教版必修4.doc
- 2015-2016高中英语 4.2 Films and film events Grammar课件 牛津译林版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 4.2 Pygmalion Section 2 Learning about Language&Using Language课件 新人教版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 4.2 Pygmalion Section 2 Learning about Language&Using Language课时作业 新人教版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 4.2《Global warming Learning about Language & Using Language》练习 新人教版选修6.doc
- 2015-2016高中英语 4.2《Module 4 Sandstorms in Asia Grammar》课时作业 外研版必修3.doc
- 2015-2016学年高中数学 1.1 变化率与导数课时作业 新人教A版选修2-2.doc
文档评论(0)