- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
广联达梁、板、柱问答设计(Glodon beam plate column design question)
广联达梁、板、柱问答设计(Glodon beam plate column design question)
Glodon beam plate column design question
1. when the dark columns in the shear wall are aggregated into the reports, the amount is aggregated into the column. What should I do to collect them into the shear walls?
Answer: change the summary information of the dark column to the shear wall.
2, in the steel 9, shear walls, hidden columns how to enter?
Answer: A adaptive dark column, automatic generation of dark column attributes, B new parameterized column (dark column).
3, column spiral stirrups in the setting must input parameters, otherwise not let the calculation, but after the input software is not calculated by the input parameters, is very troublesome?
Answer: in the software, the column spiral stirrup parameter does not need to enter, directly reads the column and the hoop information.
4. How is the height of the foundation layer of the frame column defined?
Answer: not defined, the software automatically find the base height, the basis of the top elevation to the base layer of the top elevation between the upper layer into the calculation.
5. Why did you draw a column on the base layer?
Answer: because the base layer does not draw the foundation or the beam, the software will automatically find the basis of the current column, can not find it will not calculate the column inserted tendons.
6. After columns are generated, the columns are copied from other floors. How do they operate?
Answer: in the pop-up window, select cancel.
7. How should the spiral stirrups of circular columns be input?
Answer: in other stirrups input, select No. 13 stirrups, enter the stirrup information can be.
8. Does the enclosed area in the column attribute include the encryption area in the beam support?
Answer: including.
9, Liang Shangzhu in the GGJ9.0 how to deal with?
Answer: during modeling finished automatically according to the beam Shangzhu; non modeling method in establishing component component category Shangzhu beam, b
您可能关注的文档
- 名师指导如何最有效使用司法考试历年真题(Teacher how to guide the most effective use of the judicial examination over the years).doc
- 名师指点2011年英语复习计划(The teacher recommended the 2011 English review program).doc
- 名师指点代数复习策略(嘉宾北京市数学特级教师丁益祥)文库(Teacher's instruction algebra review strategy (guest Beijing mathematics special grade teacher Ding Yixiang) library).doc
- 名侦探柯南主线动画剧情目录暑假重补篇(Detective Conan, main line animation, plot catalogue, summer supplement).doc
- 名师指点作文复习策略(嘉宾北京航空航天大学附属中学的语文教研组组长曹阳)(Teacher's advice composition review strategy (guest Cao Yang, head of language teaching and research section of Affiliated Middle School of Beihang University)).doc
- 名师指点几何复习策略(嘉宾北大附中数学特级教师周沛耕)(Teacher's advice geometry review strategy (guest Zhou Peigeng, a special math teacher at Peking University Middle School)).doc
- 名师指点假设法速解逻辑判断分析推理类题目(Expert advice hypothesis, speed, logic, judgment, analysis, reasoning, questions).doc
- 名师指点英语四级最后20天冲刺(English teacher four, sprint in the last 20 days).doc
- 名师指点物理复习策略(嘉宾清华附中特级教师孟卫东)(Teacher's advice Physics Review Strategy (guest Meng Weidong, special teacher of Tsinghua high school)).doc
- 名师总结中考高分作文五大注意事项(Teacher summary five major notes in high test writing).doc
- 库存控制的1.5倍原则和存货周转(1.5 times inventory control principle and stock turnover).doc
- 广陵新城(Guangling Metro).doc
- 库存现金(Cash in hand).doc
- 库存管理与企业的经济效益之间的问题(The relationship between inventory management and economic efficiency of enterprises).doc
- 库存管理的基本方法(Basic methods of inventory management).doc
- 库布齐(Kubqi).doc
- 库尔勒 公交线路(Korla bus line).doc
- 库管员岗位职责TXT(Librarian responsibilities TXT).doc
- 康乐保的“无为而治”.doc
- 康佳K系列彩电工厂菜单调试(Konka K series color TV factory menu debugging).doc
文档评论(0)