- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
泛读 lesson2Apart from hunger, disease, blizzards, baking sun, boiling rapids, furious grizzly bears, they also suffered from unrelenting plagues and got sick for many a time.答案所选答案:?对正确答案:?错A month after Lewiss death ... that I had herd of his Situation and would Come to his relief (ll. 146-156). Which of the following is true of this sentence?答案所选答案:?A.?Shortly before Lewiss death he wrote a letter asking Clark for help.正确答案:?B.?Clarks imagination of Lewiss hallucinations proved their intimacy.All the followings can account for the fact that Lewis and Clark are among the few effective co-CEOs in organizational history (l. 61) EXCEPT that ________.答案所选答案:?D.?together they made wise decisions that had won the trust of their men正确答案:?B.?their cooperation was such that they could hardly do without each otherIn Line 35-36, in the sentence He is a youth of solid and promising parts, and as brave as Caesar. the word solid means??__________.答案所选答案:?D.?firm正确答案:Reliableharles McKenzie did not like Lewis at Fort Mandan mainly because Lewis _______ .答案所选答案:?D.?had an offensive character.正确答案:?B.?tended to dislike the BritishThe text tells us that the two captains had their respective strengths not matched by the other. For example, compared with Clark, Lewis was ________.答案所选答案:?B.?the better boatman and navigator正确答案:?C.?better informed in natural historyThree years later after the expedition, Lewis died _______.答案所选答案:?A.?because he had suffered the depression??正确答案:?B.?but the cause of his death is not clearThe last paragraph It has been that way ever since means ________.答案所选答案:?A.?the perilous exploration which the captains undertook has a long-lasting influence felt even today正确答案:?B.?for the past two centuries the American people have always been grateful for their contributionFor each blank in the passage, select one word from the list of choices following the passage. Each word can be used?only once.?Write the corresponding letter?(for example, H) in the blank.Last Fr
原创力文档


文档评论(0)