- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
英语词汇突破 词形转换类单句语法填空
人教 必修五各单元
Unit 1 Great scientists
Ⅰ.单句填空
1.As far as I know,Mark is a________(caution) shopper who always does some careful research on the market before he buys something valuable.
答案: cautious
2.It is said that sixty percent of all energy________(produce) in the world today is being lost as wasted heat.
答案: produced
3.When he came back three hours later,they were still sitting on the sofa,________(absorb) in conversation.
答案: absorbed
4.Children________(expose) to difficult situations are better at handling those________(challenge) tasks.
答案: exposed;challenging
5.We will have a further discussion before we draw a final ________(conclude).
答案: conclusion
6.The prime minister is making an important________(announce) at the moment.
答案: announcement
7.Twenty-five thousand deaths per year are caused by air________(pollute).
答案: pollution
8.The belief that the world is flat is not________(science).
答案: scientific
Unit 2 The United Kingdom
Ⅰ.单句填空
1.________(divide) into three groups,the students began to discuss the topic left over last time.
答案: Divided
2.Struggling his way in the dark for a whole night,he finally found himself________(lose) in the forest.
答案: lost
3.Please keep in mind no matter how frequently________(praise),you should never relax your efforts.
答案: praised
4.If it’s________(convenience),call me tomorrow before noon.
答案: convenient
5.The plane is the main________(attract) at this weekend’s air show.
答案: attraction
6.This is a good chance to go abroad,so she is________(willing) to give it up.
答案: unwilling
7.Another________(possible) is that we’ll go to Mexico for further study.
答案: possibility
8.________(thrill) at the good news,she couldn’t say a word.
答案: Thrilled
Unit 3 Life in the future
Ⅰ.单句填空
1.________(compare) with conducting an interview by QQ online,a facetoface interview in person can provide people with more reliable details.
答案: Compared
2.As the meeting was on,the man who was late________(slide) into the meeting r
文档评论(0)