Unit3Under the sea单元质量评估含答案.docVIP

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
单元质量评估(三) 时间:100分钟 分数:120分 第Ⅰ卷 第一部分 阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 A In the 19th century Americans from the eastern states moved out west to settle in the rich new land along the Pacific Coast.The most difficult part of their trip was crossing the “Great American Desert” in the western part of the United States. The western desert can be very dangerous.There is little water and there are few trees.But the desert also has scenery of great beauty.Tall towers of red and yellow stones rise sharply from the flat,sandy valley floor. At Lake Powell,the red stone arch (弓形) of Rainbow Bridge rises high above the blue lake.Many areas of Lake Powells shore can only be reached by boat or on foot.But hikers sometimes find very old native American pictures,painted on the rocks. In Death Valley,California,the summer temperature rises to 130—165 degrees Fahrenheit.There is less than two inches of rain each year.In the 1800s,many travellers died when they tried to cross this waterless valley in the terrible heat. Although the desert is dry and seems empty,there is plenty of life if you look closely.Small insects,snakes,and rats have learned to live underground and come out at night when it is cool.Plants like cacti (仙人掌) which need very little water live here.When it rains,such plants grow quickly,and flowers open in a single day.For a short time,the desert is covered with brilliant colours. Modern visitors to the Great American Desert dont have the same problems as early travellers had.They have air conditioning and can carry plenty of water in their cars.They enjoy the change from the crowded city.And there is nothing more beautiful than the colour of a desert sunset. 【语篇解读】 介绍了美国大沙漠的情况。虽然干旱少雨,但是却也有生命存在。 1.In the 19th century,when the Americans moved from the east to the west,they must go through ________. A.the comfortable Pacific B.the attractive scenery C.the suitable place D.the terrible desert 解析:推理判断题。根据第一段最后一句和第二段第一句可知,他们必须

文档评论(0)

444你啊 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档