2012版高中英语全程复习方略配套课件:阶段评估·模拟考场(七)(大纲版)不考听力.ppt

2012版高中英语全程复习方略配套课件:阶段评估·模拟考场(七)(大纲版)不考听力.ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
2012版高中英语全程复习方略配套课件:阶段评估·模拟考场(七)(大纲版)不考听力

46. Why are a Danish doctor and a Swiss doctor mentioned in the second and third paragraphs? A. Because they both made use of sunlight to treat illness. B. Because they were the first people who used sunlight for treatment. C. Because they were both famous European doctors. D. Because they used sunlight in very different ways. 【解析】选A。推理判断题。根据文章第二、三段可推知此题答案为A。 47. Dr. Roller set up a “sun-cure” school probably for the reason that _____ . A. most children could stay in his hospital B. children could study while being treated C. the school was expected to be full of pupils D. the school was high up in the mountains 【解析】选B。推理判断题。根据文章第四段第二句. . . where sick children could be cured and at the same time continue to learn. 可推知此题答案为 B。 48. What can be inferred from the last paragraph of the passage? A. “Sun-cure” schools are becoming popular everywhere. B. Switzerland is the only country where “sun-cure” schools are popular. C. Proper conditions are necessary for the running of a “sun-cure” school. D. “Sun-cure” schools are found in countries where there is a lot of sunshine. 【解析】选C。推理判断题。根据文章最后一句. . . Switzerland is not the only country which has the right conditions. . . 可推知此题答案为 C。 (C) Kathy started at my nursery school at the age of three. She settled into the group easily, and would be first on the slide and highest up the climbing frame. She could put on her coat without help and not only fasten her own buttons but other children’s too. She was a lovely child but unfortunately a scratcher. If anyone upset her or stood in her way, her right hand would flash out fast and scratch down the face of her playmates. Children twice her age would fly in fear from her. This must have been very rewarding for Kathy but obviously it had to be stopped. All the usual ways failed and then I remembered an account by Atkinson of Highfield School, of how fights in the playground had been stopped. No punishment had been given, but the attacke

您可能关注的文档

文档评论(0)

138****7331 + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档