- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Section Ⅱ Grammar
基础夯实
一、强调句型语法填空
1.—Were all three people in the car injured in the accident?
—No, was only the two passengers who got hurt.?
答案:it
2.—Who is making so much noise in the garden?
— is the children.?
答案:It
3.It was when she was about to go out the telephone rang.?
答案:that
4.It was he said that disappointed me.?
答案:what
5.Why is it silver is not widely used as a conductor??
答案:that
6.—I can’t find Mr Smith.Where did you meet him this morning?
—It was in the hotel he stayed.?
答案:where
7.It was in the small house was built with stones by his father he spent his childhood.?
答案:which/that;that
8.It was it was raining so hard that we had to stay at home all day.?
答案:because
9.It is on a winter night he stayed with me.?
答案:that
10.It is the young man they looked for caught the murderer.?
答案:that
二、倒装句语法填空
1.Never in my life I heard of or seen such a thing.?
答案:have
2.Seldom they watch TV during the day.?
答案:do
3.Not until his comrades criticised him he begin to admit his mistake.?
答案:did
4.Not only he make a promise,but also he kept it.?
答案:did
5.He can neither write read English.?
答案:nor
6.So strange his appearance that no one could recognise him.?
答案:was
7.Up (jump) the cat and caught the mouse.?
答案:jumped
8.In (come) Mr Brown and the lesson began.?
答案:came
三、将下列句子改为倒装句
1.He was able to get back to work only when the war was over.
?
答案:Only when the war was over was he able to get back to work.
2.He not only liked reading stories,but also he could even write some.
?
答案:Not only did he like reading stories but also he could even write some.
3.He had hardly sat down when the telephone rang.
?
答案:Hardly had he sat down when the telephone rang.
4.The woman will never forget the day in 1960 when she first came to the city.
?
答案:Never will the woman forget the day in 1960 when she first came to the city.
5.He was so frightened that he didn’t dare to move.
?
答案:So
您可能关注的文档
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 4-核心要点回扣.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 5-Section Ⅰ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 5-Section Ⅱ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 5-Section Ⅲ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 5-Section Ⅳ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 6-Section Ⅰ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 6-Section Ⅱ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 6-Section Ⅲ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 6-Section Ⅳ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)学业分层测评3.doc
- 2017年高中英语选修七(外研版 课件+练习)3.3(01).doc
- 2017年高中英语选修七(外研版 课件+练习)4.1(01).doc
- 2017年高中英语选修七(外研版 课件+练习)4.2(01).doc
- 2017年高中英语选修七(外研版 课件+练习)4.3(01).doc
- 2017年高中英语选修七(外研版 课件+练习)5.1(01).doc
- 2017年高中英语选修七(外研版 课件+练习)5.2(01).doc
- 2017年高中英语选修七(外研版 课件+练习)5.3(01).doc
- 2017年高中英语选修七(外研版 课件+练习)6.1(01).doc
- 2017年高中英语选修七(外研版 课件+练习)6.2(01).doc
- 2017年高中英语选修七(外研版 课件+练习)6.3(01).doc
文档评论(0)