- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Section Ⅱ Grammar
基础夯实
一、用正确的介/副词填空
1.He is working hard to make up his lost time.?
答案:for
2.It is unknown to all who will carry the plan.?
答案:out
3.They turned to be cheats.?
答案:out
4.Would you slow down a bit?I can’t keep up you.?
答案:with
5.The manager decided to hand his business to his son.?
答案:over
6.The movie called memories of my childhood.?
答案:up
7.They urged to put the war an end.?
答案:to
8.If the rain doesn’t stop,we will call the sports meet.?
答案:off
9.She was determined to become a doctor and her persistence paid .?
答案:off
10.They charged too much the service.?
答案:for
二、用所给动词的适当形式填空
1. (found) in 1636,Harvard is one of the most famous universities in the United States.?
答案:Founded
2. (give) more attention,the trees could have grown better.?
答案:Given
3. (lose) in thought,he almost ran into the car in front of him.?
答案:Lost
4. (see) from the mountain,Beijing looks beautiful at night.?
答案:Seen
5.Seriously (injure),he had to be taken to hospital.?
答案:injured
三、同义句转换(把作状语的分词短语或形容词短语变为相应的状语从句)
1.Shown around the city,we were impressed by the city’s new look.(表时间)
,we were impressed by the city’s new look.?
答案:After we had been shown around the city
2.Tired out,they stopped to have a rest.(表原因)
,they stopped to have a rest.?
答案:Because they were tired out
3.Considered from this point of view,the question will be of great importance.(表条件)
,the question will be of great importance.?
答案:If it is considered from this point of view
4.Warned of the danger,he still went skating on the thin ice.(表让步)
,he still went skating on the thin ice.?
答案:Although/Though he was warned of the danger
5.The professor entered and was followed by his students.(表伴随)
The professor entered, .?
答案:as he was followed by his students
能力提升
四、完形填空
What do you hear?
A native American and his friend were in downtown New York City,walking near Times Square in Manh
您可能关注的文档
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 5-Section Ⅰ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 5-Section Ⅱ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 5-Section Ⅲ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 5-Section Ⅳ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 6-Section Ⅰ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 6-Section Ⅱ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 6-Section Ⅲ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)Module 6-Section Ⅳ.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)学业分层测评3.doc
- 2016-2017学年外研版英语选修6(课件+教师用书+测试)学业分层测评5.doc
原创力文档


文档评论(0)