(新高考 新课件)【外研版】必修三Unit 6 Developing .pptVIP

(新高考 新课件)【外研版】必修三Unit 6 Developing .ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
* Unit 6 Disaster and hope Developing ideas Activity 1 Look at the map and answer the questions. Where did Hurricane Katrina from? Where did it hit? How long did it last? How man people lost their lives in the hurricane? What was the cost of the damage Hurricane Katrina caused? Activity 2 What’s your understanding of the title? Hint: Pay attention to the emotional words and imagery which are used to describe an memorable experience while reading. Ⅰ. 文本整体理解: 理清文章架构 Paragraph 1 I was so 1. _________ that I just froze when the 2. ____ just flew off during the hurricane. Paragraph 2 We were going 3. ________. Paragraph 3 There was no enough 4. _____. What’s more, Smartie 5. ___________. frightened roof nowhere water disappeared Paragraph 4 Mom’s words made us feel 6. ______ and stars on the sky gave us 7. ____. Paragraph 5 After a few days we were 8. _______ and Smartie came home in time. Paragraph 6 The stars’ 9. ______ of New Orleans inspires us and gives us confidence to 10. _____ on. better light rescued beauty move Ⅱ. 文本细节理解: 探寻语篇细节信息 1. Why did the author feel frightened and freeze? A. The hurricane was sudden and fierce. B. The hurricane could fly off the roof. C. The roof was broken and blown away. D. The sky was dark and horrible. 答案: A 2. What did the author feel after the storm? A. Shocked.   B. Worried. C. Amazed. D. Pleased. 答案: B 3. What gave the author some hope? A. What his mother said. B. The sky’s light. C. His mother and light. D. The good side of things. 答案: D Ⅲ. 文本素养提升: 阅读技能综合运用 1. 根据课文语境与语句知识细致解构语句。 译文: 但是妈妈说, _______________, 我们都应该尽力看到事情好的一面。 不管发生什么事 译文: 我们很高兴带他一起去, _________________ _____________________________。 虽然那时我们谁也 不知道我们要很长时间才能回来 2. 根据课文完成短文。 The hurricane happened (1)________ (sudden), and the roof flew off. The street turned (2)____ a river and we were going nowhere. At first, I was (3)_______ (please) we could stay at home, but soon it got really tough. suddenly into pleased We didn’t have enough (4

文档评论(0)

k12教育资源 + 关注
实名认证
文档贡献者

教师资格证持证人

该用户很懒,什么也没介绍

领域认证该用户于2023年11月08日上传了教师资格证

1亿VIP精品文档

相关文档