- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
《东方遇见西方跨文化交际之旅》2019章节测试题与答案
第1章 单元测试
1、How many types of culture mentioned in this chapter?
答案:2
2、Which kind of expression does not be included in immaterial aspects of culture?
答案:art
3、Technology belongs to ? 答案:material culture
4、Eye contact shows competence in western cultures whereas, while Asian cultures find too much eye contact disrespectful. This fact illustrates one of five elements involved in communication process—–. 答案:该问题答案暂未收录,请手动搜索。
5、A fragrant scent or a warm hug may contribute as much to meaning as what is seen or heard. This fact illustrates one of five elements involved in communication process—–____.
答案:Channels
第2章 单元测试
1、What does paralanguage study?
答案:Vocal elements
2、Deception is typically thought of as the intentional act of (B) information for certain communicative purposes
答案:altering
3、How long should a person maintain eye contact with his or her audience while talking?
答案:60%-70% of the time
4、If some people clench teeth or fists to show endurance or anger without saying anything, for what is the nonverbal cue used?
答案:Substituting
5、In which of the following cases is it okay to be five minutes late without having to offer much of an apology or explanation?
答案:Family reunion
第3章 单元测试
1、Which of the following statements concerning handshaking is not right?
答案:In the United States, people usually give a soft handshake
2、Which one of the following is not one of the three fundamental elements to build up intercultural communication competence proposed by Byram?
答案:Strategy
3、Which of the following is not included in the Developmental Model of Intercultural Sensitivity
答案:Maximization
4、When will the reverse culture shock take place?
答案:When you return to your home culture after growing accustomed to the new one
5、In which of the following countries, it is appropriate to use the ok sign as indication of strong approval or goodness?
答案:U.S.
第4章 单元测试
1、Which of the following statements is TRUE of collectivism?
答案:Uniformity and conformity a
- 常用文稿撰写、修改、润色 + 关注
-
实名认证服务提供商
专注于文稿的个性定制,修改,润色等,本人已有8年相关工作经验,具有扎实的文案功底 可承接演讲稿、读后感、任务计划书等多方面的工作。欢迎大家咨询~一
文档评论(0)