- 8
- 0
- 约5.85万字
- 约 30页
- 2020-12-22 发布于河北
- 举报
【英语】初三必备英语阅读理解技巧全解及练习题 ( 含答案 )
一、英语阅读(日常生活类)
1.阅读理解
Mr. and Mrs. Smith have two children, Kevin and Jenny. The whole family are all busy, so they
often leave notes to each other. Here are these four notes of today.
3:30 pm 4:00 pm
To Kevin, To Jenny,
Mr. King rang, telling there is no football Its your turn to walk our pet dog Teddy and
practice today, and he asked you to get ready for play with him after school.
the football match tomorrow. Kevin
Jenny
6:45 pm
To all,
Has anyone found my tennis
my homework in my bedroom.
9:00 pm
To Kevin,
shoes? Im doing I saw your shoes this morning. They
smelt terrible so I put them outside the
Kevin back door. Good night, dear!
Mum
1) _____________ was asked to walk the pet dog after school.
2) Kevin was doing his homework in the ______________.
3) Kevin could find his tennis shoes _____________at 6:45 pm.
A. under the desk B. outside the back door C. in the bag
4) What will Kevin probably do tomorrow?
A. Play with Teddy. B. Play tennis. C. Play in a football match.
5) What can we learn from the notes?
A. Teddy doesnt like to stay at home.
B. Mr. King may be a coach.
C. Mum washed Kevins shoes.
【答案】 ( 1) C
2) A
3) B
4) C
5) B
【解析】 【分析】短文大意:本文讲述了斯密斯夫妇有两个儿女。一个是凯文 ,另一个是
珍妮。由于比较忙,所以他们彼此留言。本材料就他们之间的留言。
1)细节理解题。根据 To Jenny, Its your turn to walk our pet dog Teddy and play with him
after school ,珍妮,轮到你今天放学后遛咱们的宠物狗泰迪。故选 C。
2)细节理解题,根据 6: 45 pm , To all, Has anyone found my tennis shoes ? Im doing my
homework in my bedroom , Kevin,可知,时间 6: 45,有谁见到我的网球鞋,我在卧室做作业。故答案选 A。
3)细节理解题。根据 I saw your shoes this morning. They smelt terrible so I put them
outside the back door. Good night , dear! Mum. 可知,我在今天早上看到你的鞋,太难闻
了,于是我就把它们后门的外面。可知可以在后门外找到球鞋。故选 B。
4)细节理解题。根据To Kevin, Mr , King rang , telling there is no football practice
today ,and he asked you to get ready for the football match tomorrow ,致凯文,王先生打电
话,说今天不进行足球训练,他让你准备一下明天的足球比赛,可知明天凯文要参加足球比赛。故选 C。
5)细节推断题。根据To Kevin, Mr , King rang , telling there is no football p
原创力文档

文档评论(0)