- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2010年中国银行江苏分行招聘笔试真题部分(综合类岗位)
第一部分:英语能力测试
一、单项选择
1. ___________! There’s a train coming.
A. Look out B. Look around C. Look forward D. Look on
答案:A
2. The murderer was brought in, with his hands _________ behind his back.
A. being tied B. having tied C. to be tied D. tied
答案:D
3. She heard a terrible noise, ___________ brought her heart into her mouth.
A. it B. which C. this D. that
答案:B
4. Some children usually behave in their own way _____ they do not get along well with their
classmates and there are often disagreements between them.
A. even though B. on condition that C. so that D. unless
答案:C
5. Secondary and higher education _____ available to all high school graduates in this
country so far.
A. have made B. were made themselves C. have been made D. were made it
答案:C
6. The mother believes that John’s stupid, but it’s different _____ of Mary; she’s just lazy.
A. in spite B. in the case C. in the course D. in case
答案:B
7. I learned to __________ a bicycle as a small boy.
A. drive B. ride C. operate D. run
答案:B
8. _________, I went to the railway station to see my friend off.
A. After eating quickly my dinner B. After my quickly eating dinner
C. After eating my dinner quickly D. After eating my quickly dinner
答案:C
9. Whoever does wrong to his country or to the people deserves _____.
A. to punish B. to be punished
C. to punishment D. of being punished
答案:B
10. After Christmas, _____ clothes on sale in that shop attracted quite a few housewives.
A. a variety of B. a number of C. the number of D. the great deal of
答案:A
11. About how many elements _____ make up most of the substances we meet in everyday
life? A. it is which B. what it is C. is it that D. it is that
答案:C
12. The government was believed to be considering _____ a law _____ it a crime to import any kind of weapon.
A. to pass …. to making B. to be passing …. to make
C. passing
文档评论(0)