6.The passage is especially intended for _____ . A. parents with young daughters B. girls who like reading fairy stories C. girls who think they can change their partners D. parents with grown-up daughters 【解析】选A。细节理解题。从文章第一句reading too much Cinderella to your daughter may damage her emotional health in later life可得出答案。 7.Cinderella, Rapunzel and Beauty in Beauty and the Beast are similar in that _____ . A. they all married some princes B. they all changed their partners with love C. they were all abused by their partners D. they all put up with abuse 【解析】选D。推理判断题。灰姑娘、长发姑娘以及《美女与野兽》中的美女对年轻女读者产生的不良影响是:少女们在以后的生活中很容易逆来顺受,因此可以断定这样的童话中人物的共同特点也是逆来顺受。从文章第一段最后一句“It says girls who identified with Cinderella, Rapunzel and Beauty in Beauty and the Beast were more likely to stay in destructive relationships as adults. ”可得知答案。 8.Which of the following statements is TRUE of the women in a control group? A. They don’t believe in fairy tales. B. They don’t believe in the transformational qualities of love. C. They have also experienced abuse. D. They survived abuse. 【解析】选B。推理判断题。从文章第二段最后一句Hardly any of the women in a control group, who had not experienced abuse, thought they could change their partners in this way. 及文章第三段第一句. . . they would leave a relationship rather than put up with abuse from a partner. 可知未受虐待的女性,她们宁愿离开同伴也不愿逆来顺受,因此可推知她们不相信爱情的感化力。 9.What does the underlined word “submissive” in the 3rd paragraph probably mean? A. kind-hearted B. passive C. gentle D. easy-going 【解析】选B。词义猜测题。从上文的She interviewed 67 female abuse survivors and found that 61 put up with severe abuse because they believed they could change their partners with patience, composition and love. 可知,那些曾经遭受虐待的女性大多数都忍受别人对她的虐待,都逆来顺受,故选passive符合句意。 10. From the last paragraph we can conclude _____ . A. stories similar to Cinderella affect all the girls B. most girls hoped to adopt the characters as role models C. reading this kind of stories sur
原创力文档

文档评论(0)