高中英语_【课堂实录】Animals in danger教学设计学情分析教材分析课后反思.doc

高中英语_【课堂实录】Animals in danger教学设计学情分析教材分析课后反思.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
PAGE 1 PAGE Module 6 Animals in Danger教学设计 Teaching Goals: 1. To learn about saving the antelopes. 2. To develop some basic reading skills—Skimming, and Scanning. 3. To deal with the new words, phrases and the language points. 5. To develop a basic reading skill—analyzing the text. 6. To cultivate Ss to love nature and wild animals. Teaching Procedures: Step 1 Lead in 设计意图:激发学生的认知图式和热情,为下一步的教学做好铺垫。 Show some pictures about the endangered animals and lead to the content of reading. Step 2 Scanning 设计意图:培养学生把握主旨大意的能力。 Scan the text and do some True or False statements. 1.On a sunny day in January 1994,Jiesang found a group of poachers killing the Tibetan antelope.( ) 2.By the 1990s the number of antelope had fallen to about 5,000. (  ) 3.The animals are skinned on the spot and the wool taken to America. (  ) 4.The Chinese government began to take an active part in protecting the antelopes in the Hoh Xil Nature Reserve . (  ) Match the main ideas with each paragraph Suggested answers: Para1:D Para2:C Para3:A Para4:E Para5:B Divide the text into three parts Part one: Jiesang Suonandajie (para ___) Part two: What happened to antelopes (para_____ ) Part three: Protection (para_____) Step 3 Careful reading 设计意图:培养学生捕捉细节信息的能力。 Read the text carefully and answer the questions. Read Para(1) and answer the questions On a _________ cold day Jiesang found a group of poachers killing the __________ antelopes. He tried to stop them but unfortunately he ________________. Read Para(2-3) and answer the questions What has happened to Tibetan antelopes? 2) Why had the number of the antelopes on the Qinghai-Tibetan Plateau fallen ? 2) Why had the number of the antelopes on the Qinghai-Tibetan Plateau fallen ? Read Para (4-5) and choose the best answers 1. What has the Chinese government done to help the antelopes? A. It is protecting the antelopes in a nature reserve. B. It has closed the border with India. C. It has sent pol

您可能关注的文档

文档评论(0)

ehuanle + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

版权声明书
用户编号:6115052003000013

1亿VIP精品文档

相关文档